"Inspiratieplek voor jouw leven"

Geïnspireerd door de See True ACT opleiding door Gijs Jansen werkt Zelf-ver-standig sinds 4 jaar, veelvuldig met ACT therapie (Acceptatie en Commitment Therapie – ACT). Binnen ACT wordt er aandacht geschonken aan de manier waarop jouw leven is ingericht en waarop jij zaken vermijdt. Door ACT word je jezelf hier bewust van en ACT helpt je om jouw gedachten minder serieus te nemen en te leren leven naar wat voor jou belangrijk is. Deze nieuwe therapievorm past volledig in de filosofie van Zelf-ver-standig.
We merken dat dit enorm veel impact heeft op kinderen, jongeren, (jong)volwassenen en hun ouders/verzorgers en de resultaten zijn vaak hartverwarmend. ACT geeft handvatten voor het leven!

Zo merkten we dat er een mooie ontwikkeling van de praktijk gaande was. Daardoor gingen we begin 2018 wat filosoferen over de volgende stap! Aangezien ACT een duidelijk plekje heeft gekregen in onze filosofie wilden we hier ook ons kantoor op inrichten. En hoe mooi zou het zijn om het dan helemaal in te richten naar eigen ideeën en meer ruimte te creëren voor ACT in groepen. Na een relatief korte zoektocht in het centrum van Aalten, zijn we op Polstraat 1a uitgekomen, het pand dat twee straten verderop te koop stond. Het idee werd concreet: dit wordt het centrum ACTerhoek!

Volg ons

Contact

ACTerhoek
Polstraat 1a
7121 DH Aalten
0612838219
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.